A la Clínica FIO2 oferim activitats dirigides en diferents àmbits, sempre en grups reduïts per tal de garantir una correcta atenció a cadascun dels nostres pacientes.

Aquestes són les nostres especialitats:

Pilates clínic

El mètode Pilates es basa en aconseguir un bon control de tota la musculatura del tronc, especialment dels abdominals, a través d’un seguit d’exercicis descrits per Joseph Pilates, el creador del mètode. Gràcies al Pilates Clínic aconseguirà més harmonia en el moviment, reduirà mals d’esquena, millorarà la postura, guanyarà flexibilitat i evitarà futures lesions.

Abdominals hipopressius

Ajuda a enfortir la zona abdominal provocant una disminució del diàmetre de la cintura, una millora de la postura, reducció del dolor, reactivació de la circulació i enfortiment del sòl pèlvic. Es treballa en sessions de mitja hora on es fan abdominals en apnea espiratòria i en diferents posicions aconseguint efectes en tant sols tres mesos practicant-lo de manera regular.

Gimnàstica prepart

La gimnàstica prepart ajuda a les mares a mantenir-se en forma durant tot l’embaràs. D’aquesta manera aconsegueixen estar més àgils, reduir els mals d’esquena, disminuir la inflor de les cames i no sentir-se tant cansades. De cara al moment del part servirà per treballar postures de dilatació, moviments que facilitin la baixada del nadó i el treball de part. Les embarassades que han realitzat exercici físic previ al part presenten una millor recuperació postpart.

Recuperació postpart

Té com a objectiu retornar el vostre cos a l’estat físic anterior al part i a l’embaràs i us ajudarà a que us sentiu més a gust amb vosaltres mateixes. Consta de mitja hora d’exercicis abdominals hipopressius i mitja hora de potenciació muscular general, flexibilització, reeducació postural i treball del sòl pèlvic. A les classes matinals podeu assistir-hi amb els vostres nadons.

Curs de massatge infantil

El massatge infantil és el massatge realitzat pels pares al seu nadó. Són moments íntims que permeten que el vincle emocional augmenti degut a que produeix la segregació d’una hormona anomenada oxitocina tant en el nen com en els adults. Aquesta hormona, coneguda com l’hormona del amor, també es segregada quan les persones s’enamoren de la seva parella.

Curs de primers auxilis infantils

El Curs de primers auxilis infantils és una formació bàsica on s’adquireixen els principals coneixements sobre les situacions d’emergència més comuns que es donen amb els nens.

HORARIS ACTIVITATS DIRIGIDES