Curs de primers auxilis infantils

Curs de primers auxilis infantils

Que és el Curs de primers auxilis infantils?

El Curs de primers auxilis infantils és una formació bàsica on s’adquireixen els principals coneixements sobre les situacions d’emergència més comuns que es donen amb els nens.

Amb aquest curs es vol donar llum en com s’ha d’actuar davant d’una situació d’emergència, on moltes vegades no es té clar com actuar, ja que existeix una barreja entre les actuacions sanitàries i les actuacions populars que s’han fet sempre. També es pretén que aquells que tenen cura d’un nen, visquin amb la tranquil·litat de saber actuar de la manera més idònia davant d’una situació d’emergència.

Curs de primers auxilis infantils

Què es treballa en el Curs de primers auxilis infantils?

El curs es centra en els dos punts necessaris per abordar una situació d’emergència. En primer lloc reconèixer quina necessitat té el nen i posteriorment conèixer quin actuació és la idònia per a cada situació. D’aquesta manera el preparem per afrontar-se a possibles situacions d’emergència, on dominar la situació, permet prendre decisions amb més tranquil·litat i donar una resposta més eficient.

L’abordatge que s’explica va destinat tant a nadons (0-1 any) com a nens (1-12 anys) en que es fa èmfasi en quines particularitats s’ha de tenir en compte segons l’edat.

A continuació algunes situacions que es tracten en el curs:

– Avaluació de l’escena.

– RCP (Reanimació cardiopulmonar).

– Reconèixer i actuar davant una asfíxia.

– Control d’una hemorràgia.

– Reaccions al·lèrgiques greus.

– Fractures òssies.

– Problemes respiratoris.

– Convulsions.

– Cremades.

– Enverinament.

– Lesions al cap.

Curs de primers auxilis infantils

A qui està dirigit el Curs de primers auxilis infantils?

El curs està dirigit a persones encarregades de tenir cura de nens ja sigui la família o cuidadors. Igualment el curs és obert a tothom que vulgui tenir coneixements sobre el temari.

Quant dura el curs i qui el realitza?

El curs de primers auxilis infantils té una durada d’una hora i mitja hores i es realitza en una sessió en les mateixes instal·lacions del centre. El duu a terme la infermera del centre Mireia Barceló.

Quan es realitza i quin preu té?

El curs de primers auxilis infantils es realitza un cop al mes adaptant l’horari a les necessitats del grup o persones que hi volen assistir. El curs tindrà un màxim de 10 assistents.

Podeu consultar les tarifes aquí. En cas de grup es realitzen preus especials segons el volum d’assistència.

Per conèixer la data del proper curs i reservar plaça posis en contacte amb Clínica FIO2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *