Clínica FIO2

Equip professional                          Tarifes                           Contacte

 

Clínica FIO2 a L’Hospitalet del Llobregat és un centre de rehabilitació amb dos vessants molt marcades pels perfils dels dos professionals de la salut que hi treballen.

En primer lloc hi trobareu l’Unitat de sòl pèlvic on es donen resposta a necessitats relacionades amb la musculatura i els òrgans de la pelvis. Per una banda hi ha el servei d’obstetrícia que té cura de totes les necessitats de la dona embarassada i l’acompanya durant el postpart perquè tingui la millor recuperació possible. Per altra banda treballa sobre les patologies que poden afectar aquesta musculatura i òrgans tant en homes com en dones. Podeu trobar més informació al respecte clicant a Unitat de sòl pèlvic.

L’encarregada d’aquesta unitat és Mireia Barceló, fisioterapeuta i infermera especialitzada en obstetrícia. A més a més de l’Unitat de sòl pèlvic s’encarrega de donar el servei d’infermeria de Clínica FIO2, coneixereu tots els serveis que s’ofereixen clicant a Infermeria. Podeu trobar més informació sobre la seva formació i experiència laboral clicant a equip professional.

L’altre vessant de Clínica FIO2 és la Osteopatia. Trobareu més informació sobre el que és i que pot fer per vostè clicant a Osteopatia. Si encara vol saber-ne més l’esperem al centre per resoldre tots els seus dubtes. S’encarrega d’aquest servei l’osteòpata i fisioterapeuta Ignasi Rodríguez. A més a més també ofereix els serveis de Fisioteràpia.

A Clínica FIO2 només hi treballen professionals sanitaris amb formació universitària i donats d’alta al col·legi professional. A més a més Clínica FIO2 està donada d’alta al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El convidem a contactar amb nosaltres i descobrir com és Clínica FIO2.